Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnena

Mina minnen kommer alltid att finnas kvar, för jag kommer aldrig att få något svar.
Jag måste ta nästa kliv, för jag vill inte ha dig i mitt liv. Du tog mitt hjärta, och gav mig en evig smärta.
Jag gav dig min själ, men du gav aldrig tid till att lära känna mig väl. Du lämnade mig, med ditt namn inristat långt inne, i mitt sinne.
Du vet inte ens själv vem du är, eller vem du håller kär.
Jag trodde vi var lika som bär, men när du visade ditt riktiga jag, så höll du ingen lag.




Fri vers av Stjärnan
Läst 139 gånger
Publicerad 2012-03-30 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnan

Senast publicerade
Kärleken
Obeskrivlig
Minnena
* Se alla