Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkte på det igår då jag var in i en blomsterhandel


Blomsteraffär

Blomsteraffär -
oh vilken underbar
atmosfär

Blomsteraffär -
står en stund
och njuter då jag
ser alla vackra färger
som finns här

Blomsteraffär -
pelargoner i massor
tulpaner
rosor
orkidéer
lösa buketter
dill, persilja och tomater ja
det finns så många ståtliga
sorter där

Blomsteraffär -
om kroppen känns trött och sliten,
om man inom sig ledsen är eller på
ensamheten bär tar man sig hit
där man verkligen återhämtar sig
snabbt
så denna plats är något jag
verkligen håller kär

du rekreationsrika blomsteraffär

120330




Fri vers av sajo
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-30 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo