Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är världens ljus, den som vandrar med mig, skall förvisso inte vandra i mörker.."


Om man vill ha ljus i mörkret?

gör man först lampan iordning: lamphållaren

är Ditt hjärta, och lampan - ljuset- är

JESUS, för Dig och Din familj.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 118 gånger
Publicerad 2012-03-31 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld