Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren vinner

vinden ylar

vinterkänslor åter igen

vinnare är våren

120331




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 171 gånger
Publicerad 2012-03-31 10:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alltid.
2012-03-31

  LassO
till slut ja ;=) Men idag så lyser snön vit och kall från backe och bilar...
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

sajo