Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten av sådana som Vi... livs stimuli!


Så stiger jag högt ovan leende
instinktiv, glad blues gulblå nivå

Så härligt med en själ som har
tillvarons alla sprakande nyanser
allt skratt glittrande skimmer
alla skuggor som finns i ett levande landskap

Vi ger oss njutfullt åren och året om
Mina söta barn har planterat en mus i toffeln
Neudorf Chardonnay, Sourkraut mit kartoffeln
Siden tyg och 30 tals svingande vinyl
Mustig mumsig öl i Champagnekyl

Vi ger varandra levnadskonst!

Spännande smak väntan, på årets första fällning
Gemensam fruktbärnade inställning,
skall levas vårdas och sinnligt inredas
Absolut icke att förväxla med att förledas

Musikens kulinariska smakfulla kokande njutning
Inspiration till nästa möjliga Innovation

Ingen tom, färglös indignation
Ingen rastlös, intryckt, inskränkt väntan på slutstation

Sådana som vi flyter fram som en ström
trots smärta och ont på vägen, lever vi vår dröm

Det finns alltid plats för mer i ljuvliga fantasin,
den visions drömmen har vi inom, vi är vi och inte dom


Den som genomströmmar livets härliga stimuli artär


vi lever...


nu och här!













Fri vers av Songbird VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-03-31 13:32



Bookmark and Share


    lory
som vi..lever innerligt o följer hjärtat eller...
2012-04-15

    glasa VIP
"Sådana som vi flyter fram som en ström
trots smärta och ont på vägen, lever vi vår dröm"

vi:et
tillhörigheten
delaktigheten

vad skönt
att läsa om
och
höra oss

ger poesi och drömmarmod
2012-04-06

  Nils Teodor VIP
Vacker och djup
livsbejakande härlig
läsning
2012-03-31

    ej medlem längre
din skrift är en skön läsning som ger ingivelse till njutning...
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP