Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Publicerad på poeten.se/irene




Dyslexi

Inte visste jag
att dina nätter
var mina dagar
eller att vägen jag vandrar
är havet du vilar i
att livet jag lever
är ditt mer än mitt

kunskap skrivs sällan med rödpenna

© Iréne Svensson Räisänen




Fri vers av Iréne S Räisänen VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-31 18:32



Bookmark and Share


  limerick
Nej, det är inte lätt att komma ihåg att alla vi människor är unika
trots att alla samtidigt har så mycket gemensamt.
2012-04-15

  Daniela I
Ja säkert inte lätt det där med dyslexi
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP