Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystad

Det är klart jag blev tystad
det var mina ord som väckte liv
i känslor som inte fick finnas




Fri vers av Isprinssesan
Läst 278 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-19 20:17



Bookmark and Share


  mare VIP
Måste spara..
2013-11-16

  mare VIP
Gick direkt
till mitt hjärta
bra..
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Isprinssesan