Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en flicka

Det finns en flicka
Som inte vill göra fel
Hon kämpar för att inte hålla kvar
Det som gör att andra inte henne föredrar
Rädd För att tappa det hon inte egentligen har
För att få stanna kvar

Det kännas som att hon inget är att ha
För att det som är hon finns inte längre kvar
I strävan efter att vara något som som är av mera värde
Gjode hon ett byte.... som inte var besvärande




Fri vers av Isprinssesan
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-24 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isprinssesan