Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Dekadens (Fast med Hopp)



Jag vill såga itu tomheten mellan oss,

Gräva ett hål i själen,

Andas in din skugga


Eller


Bara falla i dina armar.






Fri vers av KanskeJonasIdag
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-01 20:57



Bookmark and Share


  Christian Eriksson
Först komplicera, sen återgå till det enkla, håll om mig bara... Fin!
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

KanskeJonasIdag