Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det hjälper inte att fly

Hur ska jag någonsin våga?
När jag hela mitt liv bara flytt....?




Fri vers (Fri form) av Martina Magnusson
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-02 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina Magnusson