Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd för att inte våga.

Jag har så mycket som jag vill ge,
Men jag vågar inte ge dig de...
Jag har så mycket som jag vill säga
Men är rädd för svaret...
Jag har så mycket som jag vill visa,
Men ändå, jag fortsätter tveka...
Ifall jag verkligen vågar bevisa...
Jag har så mycket som jag vill göra,
Men är fortfarande rädd,
Att det kanske inte ömsesidigt é,
Jag har så mycket att älska,
Men är rädd för att våga visa,
Rädd för att våga visa och bevisa.




Fri vers (Fri form) av Martina Magnusson
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-02 00:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra skrivet i denna vankelmodiga vemodiga ångestfyllda känsla

man måste ibland våga, för att få
men det hade varit bättre, om du fått, innan du gett
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Martina Magnusson