Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen, men förlorar sin själ?"


LIVET PÅ JORDEN

är en kort tid av

Människans eviga existens

och som vi planerar vår bostad på jorden

får vi möjlighet att planera vår bostad i evigheten!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 151 gånger
Publicerad 2012-04-02 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld