Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarljus

Sommarljus, sommarljus fyll min själ!

Snart, snart är sommaren här...
Den kommer, flyr snabbt och sedan
är det kallt igen...

Sommarljus - fyll min själ till bredden!
Fyll så att det räcker till all längtan,
längtan till nästa sommar....




Fri vers av sommarljus
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-02 17:08



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
Skönt ger värme och vad vore livet utan längtan!!!!!
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

sommarljus
sommarljus