Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apg. 4:12 "I ingen annan finns frälsning; inte heller finns under himmelen något annat namn (JESUS) bland människor givet, genom vilket vi kan bli frälsta".


JESUS ÄR TILL FÖR DEN ENKLE MANNEN OCH DEN ENKLA KVINNAN!

som bara behöver viska Namnet JESUS

för att få direktkontakt med

Gud i Himlen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-02 19:35



Bookmark and Share


  Konstellation
Amen!
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld