Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 senryu




tystnad

 

 

 

 

När jag vidrör Gud
ser man stjärnor falla ned
på vår arma jord.

 

 När jag frågar vem
jag är, svarar tomheten.
Dess tystnad talar.

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Catharina Edin VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-03 17:49



Bookmark and Share


  Börje Larsson
ja, tystnaden talar om vad vi innerst inne vet....
2012-04-05

  anits VIP
Vemodsvackert
2012-04-03

  Ingela Svenson VIP
JA. Detta är svaret!
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP