Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat

en lång resa
genom skog
genom vatten
genom berg
äntligen har jag hittat mitt hjärta






i mig själv




Fri vers av mr.b0b
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-01-28 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mr.b0b