Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tom Waits eller Tom Jones?


Odd Future

Har du flytt ifrån ditt gamla jag
har du hittat bättre vänner
kan du slappna av

Har du kommit undan bluesen
som du alltid hade med dig
och fortfarande nynnar på

Har du realistiska perspektiv
som får en att känna sig
skönt betydelselös

Har du förebilder som du levt med
som har hjälpt dig genom tonåren
som har format din person
som du citerar i oändlighet
som du aldrig glömmer bort




Fri vers av dreamquarter
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-05 00:10



Bookmark and Share


    Kobbe
Fantastiskt.
2012-04-07
  > Nästa text
< Föregående

dreamquarter