Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

'Livsnjutaren'

Du kom, du såg, du talade...jag hörde dig.
Du log mot mig, du rörde vid min kind, du smekte mitt hjärta...jag kände dig.
Du skrattade, du sjöng, du dansade...jag såg dig.

En vänskap så ljuv, en kärlek så djup, en passion så het...jag välkomnade dig!

~ Filio ~




Fri vers av Passionsfrukt
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-20 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Passionsfrukt

Senast publicerade
'DINOU'
'Livsnjutaren'
* Se alla