Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

egna kamp

jag har inga krafter att gå, å jag ser att vägen är brant..
och jag står längst ner på backen, för här börjar min egna kamp!




Fri vers (Fri form) av Martina Magnusson
Läst 233 gånger
Publicerad 2012-04-05 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina Magnusson