Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de första såg jag idag


Jag tror på våren !

Vitsipporna har vaknat

och allting lyser




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-05 20:01



Bookmark and Share


  Maria T
Vacker vårhaiku
och ljuvlig bild
2012-05-15

    Birgersdotter VIP
Då är det härligt
2012-05-09

  ULJO
Äntligen har vi våren inom räckhåll
2012-04-21

  Anya VIP
Vilken hoppfull haiku, jag vill också se dem. Snart är det min tur!!!
2012-04-16

    ej medlem längre
Underbart ljus du förmedlar!
2012-04-12

  Linda CH VIP
Här har våren avstannat men din text inger hopp! Vackert!
2012-04-10

  Monika A Mirsch VIP
solen i sippan
underbara vårens ord!
2012-04-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Och ännu fler
kommande
fina dar
har vi
kvar!
2012-04-06

  anits VIP
Underbart det blir vår
även i år
2012-04-05

    ej medlem längre
Tack för din självlysande vårglädje.
2012-04-05

  thyra
Ljuvligheter, verkligen! Fint!
2012-04-05

  Christine Sabel
åh så fint, allting lyser, solen skiner på oss
2012-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP