Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara att fylla på!

Det enda "rum" som
har plats för ännu fler rum
det är vårt hjärta




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-06 07:12



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så fint, det finns plats för många.
2012-04-08

  thyra
Kom att tänka på talesättet: "Har man hjärterum så har man stjärterum". :)

Mycket tänkvärd haiku. Fint!
2012-04-06

  lodjuret/seglare VIP
Ändå är det ofta nog 'ut' en bör gå när hjärtat fylls av känslor, hjärtat hamrar på och en vill som prova sina vingar.
2012-04-06

  Irene Åberg
Hej.Ewa.
Hjärta är det Bästa.
Plats finns för det Mesta.
Hjärtligt-BRA-BRA.IreneÅ.
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt