Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN LILLA STIGEN

den lilla stigen

som asfalterades

sex år av uppväxten

som raderades

och lärdomssätet

som ramponerades

där byggdes hus som

inhabiterades

 

 

stig nött av fötter

på väg mot bildningen

en av de rötter

som finns i hembygden

visst minns jag stigen

visst minns jag höstlöven

och våra väskor

med frön till framtiden

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     6/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-06 08:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint om minnen
från barndomen
2012-04-06

    Sven-Erik Sköld
Utmärkt! med känsla och innehåll! S-E
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP