Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den trasiga dockan.

Med tindrande ögon

Med ett falskt leende

Ett hjärta fullt med hat

och många ärr i själen

vet hon inte om hon kan öppna sin dörr igen för någon ...




Fri vers av cecylia
Läst 367 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-04-07 01:03



Bookmark and Share


  helenita VIP
Såå fin!
2012-04-12

  elisophie
åhåhåhåh.

gud vad fin.
2012-04-08

    ej medlem längre
Jag tycker om din fina text.
2012-04-07
  > Nästa text
< Föregående

cecylia
cecylia