Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joh. 3:16 "Så älskade Gud världen, att han gav den sin ende Son, för att var och en som tror på honom, inte skall gå förlorad, utan ha evigt liv"


Hjärtinnerligt kär har jag Dig, Herre!

Du som skapat Himmel

och jord! och sänt

Din Son, JESUS

KRISTUS


till hela Världens frälsning:

för var och en som

tror på Honom!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-07 10:16



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Jag skulle gärna
vilja växla ett par ord
med Guds hustru, men
hon står väl i det
himmelska köket
och lagar mat...

Glad Påsk för övrigt!
2012-04-07

    ej medlem längre
aaarrghh!
2012-04-07

    Sven-Erik Sköld
Tack för att Du fortfarande läser mina texter! Kung Karl, mvh S-E
2012-04-07

    ej medlem längre
vem försöker du lura, Svennie?
2012-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld