Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGON FORM AV RECENSION

nordisk tigrinna

tog språnget

nu var det andra

förgånget

sånger från varma

helena

bar i sig kraft att

förena

 

 

LARZ GUSTAFSSON     7/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-07 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP