Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERVINTRANDE HIPPIESLUSK

 

här kommer kaj

i sin manchesterkavaj

nu är det meningen

att du ska bli skraj

hans intellekt

ska inge sådan respekt

att när han talat

blir du alldeles knäckt

 

han sjunger:

i' ve got the grandiose

inflatable

ego blues

and none of you can

fill my shoes

the grandiose

inflatable

ego blues

the rest of you

are born to lose

 

 

vem vågar trotsa

en så upplyst despot?

då kan man hamna

i en "dikt" efteråt

hans intellekt

har ju en sådan effekt

att man ska tro

att gamle kaj är perfekt

 

och ni vet ju redan vad han sjunger...

så kläm i så ni tappar kepsarna...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 7/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-07 18:37



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
ja vem vågar trotsa.. nej nej
bra bra!
ingen kan som du rimma helt naturischt
och coolt
Du är bra mannen
2012-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP