Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Genom honom har allt blivit till som är till och utan honom har inget blivit till som är till".


Om inte JESUS fanns

fanns inte vi

heller!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 97 gånger
Publicerad 2012-04-11 08:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Who made who? Who made you?" (AC/DC)
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld