Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET BÄSTA SOM HÄNT DIG!

JESUS på korset

där Han dog

för Dig


gav blodet

för Din

själ


och såren till Din

kropps läkedom

och sedan


uppstod på tredje

dagen: det är

det bästa


som hänt Dig!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 139 gånger
Publicerad 2012-04-08 08:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Jesus is the best thing
that's ever happened to me"
(Wanda Jackson)
2012-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld