Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt

När själen river bröstet och vill ut.
När själen vill fly.

Fly från den som svek.
Fly från mig själv.




Fri vers av Ollo Babaganesh
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-08 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ollo Babaganesh
Ollo Babaganesh