Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vatsyayana


Stjärnors natt


Lägger täcke på stjärnorna Bäddar varsamt in alla strålar

Lägger mig ner bredvid och tittar på de stjärnor som ännu nu håller sig uppe

Absorberas av vårt säregna sammanträffande

Att njuta av stundens ögonblick

Legenden om arvet

Badade i Raja för att som alltid finna Sattva

Kanske ger våra dimensioner oss andra,

sätt att andas fritt

Vissa lever andra döda.

Ta tillvaron, ge den plats o tid i livet, i nuet

Magins allestädes närvarande ljus


Älska..







Fri vers av Songbird VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-04-19 10:45



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Jag gillade verkligen känslan du förmedlade och bilderna du målade för mitt inre.
2012-04-21

  helenita VIP
Fint
2012-04-21

  Hanna Mari Wallin
mycket vackert beskrivet om att njuta och ta tillvara livet

välformulerat, tycker mycket om denna dikt!
2012-04-19

  MobergsOrd
Magi!
2012-04-19

  Prins Hatt Under Orden
Du är fin med dina ord. Fint!
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP