Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett förkrossat hjärta

motsatsen till

ett hårt.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-09 06:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett förkrossat hjärta behöver inte innebära att man gråter floder 24/7. Det kan ju givetvis betyda det också. Men det kan också handla om att man upplever att tårarna är slut och att man är desperat för att man inte upplever den syndasorg man tycker att man borde uppleva. Man känner sig totalt tillintetgjord.
"Från intet allt vi vilja bli", heter det i en ogudaktig hymn. Faktum är att Gud kan göra något av det som ingenting är. Men bara av det!
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld