Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRISTENHETEN ÄRVDE ANDLIGT GULD, SILVER OCH ÄDELSTENAR

efter JESUS och Hans

apostlar, men

förvände

det


i många fall

att bli trä, hö och halm.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 150 gånger
Publicerad 2012-04-10 10:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Grundproblemet består i att man inte släpper fram Jesus i mötena.
Istället har man sina program och sina religilösa ritualer.
2012-04-11

    ej medlem längre
"Följarna av vägen" ärvde sanningen medans Kejsare Konstantin år 325 adopterade babylonisk soldyrkan samman med gott och blandat ifrån Yahuwshuwa's lära som hans apostlar förkunnade för att även få med hedningarna i deras under Romerska katolska kyrkan mansskapta läror. Kristendomen blev skapt under Kejsare Konstantin och den var fullt etablerad när de hade röjt "följarna av vägen" (urvägen) mördat dem såattsäga. Grunden kristendomen står på är Lögn och Mord och de vi ser idag där ute i världen av religion är ignoranta män som du som täcker upp för vad de gjorda mot den tidiga församlingen.
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld