Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somliga har grunda och grumliga kunskaper om Bibeln

Guds Ord,

men uttalar sig ändå tvärsäkert...




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-10 12:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att en del texter som översatts i led på led till världens alla språk, från det ena till det andra och det tredje et cetera, då får man räkna med ett visst svinn och typiska feltolkningar. Utöver tolkningen läsaren själv har att göra vid själva läsningen.
2012-04-16

  zallander
Ja ok, men tiden är alla fall omoralisk och ytlig.
2012-04-16

    Yassir.A.A
bibeln skrivs det på alltjämt...hur kan nån människa säga sig kunna ha kunskaper om detta!? om ytterligare två tusen år ska det bli intressant att se hur bibeln ser ut...de som en gång skrev visste naturligtvis inte att det var det vi valt att kalla bibeln de skrev...det är ju en efterhandskonstruktion av större mått!! :-)
2012-04-16

  LenaJohansson VIP
somliga har grunda och grumliga kunskaper om vetenskap

samt det mesta...

men uttalar sig ändå tvärsäkert...
2012-04-16

    flinka vera
zallander kolla upp vad kristendomen har fört med sig
hur man har stoppat i sina egna sanningar i halsen på andra
och tvingat dom att använda sig av de sk kristna värderingar
2012-04-11

  zallander
lite kristna värderingar har aldrig skadat...

i en högst ytlig omoralisk och materialistisk tid som denna.
2012-04-11

    papillon
Medan andra anser sig veta allt om sagda bibel - de uttalar sig ännu mera tvärsäkert.
2012-04-11

    flinka vera
så högrövade en del kristna kan vara
det talas mycket om godhet av somliga, sen att de i nästa minut spyr ut sin illvilja och hat som dom inte tar något ansvar över.
Men visst kan vilken skit som helst gömma sig bakom det kristna ordet, Och anser sig själv som god.Sen att någon benig gammal get bräker om guds ord förändrar ingeting
2012-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Kommentarer som den längst ner bör abuseanmälas.
Med flathet kommer man ingen vart.
2012-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Högst beklagligt att så är fallet.
Samma sak gäller även Sovjetunionen och det övriga socialistiska blocket.
Man har en tendens att kasta ut barnet med badvattnet.
2012-04-11

  zallander
det var väl inget att brusa upp för
2012-04-10

    ej medlem längre
inte direkt. mest förbannad och frustrerad. det är du som skjuter dig själv i foten.
2012-04-10

    Sven-Erik Sköld
Kung Karl, träffad, eller..? Mvh S-E
2012-04-10

    ej medlem längre
men försvinn ner i helvetet igen, där du kom ifrån, din dumma jävel.
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld