Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVER ÄNGARNA OCH HIT

vi har kommit över ängarna

och hit

ännu återstår väl lidande

och slit

men vi har tillryggalagt

en skaplig bit

när vi kommit över ängarna

och hit

 

 

sitter sömnlös i fåtöljen

därför att

livet inte är bekymmerslöst

och glatt

bävar inför det vi måste

genomgå

inför det som reducerar oss

till små

 

 

 

förra årets ängar blommade

och dog

det blev trist längs stråk där

nordanvinden drog

trots att ljus nu strömmar mot oss

mer och mer

är det bara genom sorgens flor

jag ser

 

 

LARZ GUSTAFSSON    10/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-10 18:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert och vemodigt
skrivet
2012-04-11

  Måna N. Berger
Ibland kan man känna sig sorgsen över allt som gått förlorat. Åren går allt fortare, somrarna blir kortare, men ändå, än en gång blåser en ny vårs vindar över ängarna.
2012-04-10

  fruntimmer.louise
Blir nästan lite mållös. Du skriver helt fantastiskt!
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP