Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synliga skuggor


Synliga skuggor

genom för tunn gardin

Förbjuden kärlek




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-01-29 12:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
'haiku-bombning pågår...'
den här var bra!
bara anad...
M
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP