Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Fiskpinnar (Dom två tabun)

Man kunde skriva om Madeleines barm
Men det villl jag inte göra eftersom det är tabu
Man kunde hylla bröstens runda kurvor och gräddmjuka färg
Dock detta vill jag inte göra eftersom det är tabu

Man kunde lyriskt dyrka deras små fina blonda hår,
Det väljer jag att inte göra eftersom det är tabu
Eller man kunde dikta om deras mjuka rosa vårtor
Men inte heller det vill jag göra eftersom också detta är tabu

Istället vill jag kalla denna dikt för Fiskpinnar




Fri vers av Niels Södergrann
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-01-29 12:27



Bookmark and Share


  Christer VIP
...ler gott... (TABUN ÄR TILL FÖR ATT BRYTAS!!!...eller?)
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Niels Södergrann