Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som anfaller Guds evangelium

och evangeliets budbärare

anfaller Gud.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 146 gånger
Publicerad 2012-04-11 10:19



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Högljutt plaskar bäcken, men oceanens djup är stilla.

Buddha
2012-04-11

    Sven-Erik Sköld
Luk. 10:16 "Den som hör er,
hör mig (JESUS) och den som
förkastar er, förkastar mig; men
den som förkastar mig, förkastar
den som sänt mig"
2012-04-11

    papillon
Den som prånglar ut sådana här meningslösa texter förtjänar att hamna i Kukkolaforsen
2012-04-11

    flinka vera
Budbäraren
finns i varje människa som låter
sig gå utanför den snäva religion piskan. Och tala från sitt innersta utan att refererar till några förljugna gamla bibeltexter
Så då kan ju det inte vara du som är någon budbärare
2012-04-11

  Pitbullpudelns kärna
"Bättre än tusen tomma ord, är ett som ger fred."
Buddha
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld