Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De blir aldrig vänner!

Gud

och Satan.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 125 gånger
Publicerad 2012-04-11 12:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det blir aldrig Zallander och jag heller. Mycket beroende på att jag helt enkelt vägrar.
2012-04-11

  zallander
men det vore väl fantastiskt om de kunde gräva ner stridsyxan och skaka hand
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld