Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som fått del av äkta kärlek

är oskattbart

rik.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 124 gånger
Publicerad 2012-04-11 17:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad som betraktas rikedom är avhängigt individens prioriteringar.
2012-04-11

  lodjuret/seglare VIP
rikedom kan ta sig så olika uttryck
gråt, skratt eller viss spänstighet i steg
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld