Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
natur det underbara


Himmelrikets port

Det är djuren de är djuren som formar vår
Moder jord. Små kaniner som skuttar runt på åkern. Den ståtliga älgen som betar i skogen.
Och alla söta katter som leker och jagar råttor.
En svensk natur är ingeting utan våra vackra växter och våra fina djur.
Jag ska visa dig hur man öppnar himmelrikets port .
Åk eller flytta ut på landet.
Känn doften och känn din inre frid.
Njut av att få vara på denna plats
Det är svårt att förklara man måste vara där.
Jag bodde i stan förut. Det var bara stress och fult med trafik och skrikande skolbarn.
Jag bor på landet och jag trivs. Nu har jag fått reda på vem jag är jag är jag och jag är den jag är.
Jag tänker aldrig flytta från denna underbara plats himmelriket.




Övriga genrer av lillakatten
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-12 13:35



Bookmark and Share


  lillakatten
man tackar=)
2012-04-15

    ej medlem längre
En finstämd text som jag tycker mycket om.
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

lillakatten
lillakatten