Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rom. 5:8 "Gud bevisar sin kärlek till oss, i det att Kristus dog för oss, medan vi ännu var syndare" Joh. 3:16 "Så älskade Gud världen, att han gav den sin ende Son, för att var och en som tror på honom, inte skall gå förlorad, utan ha evigt liv".


JESUS KRISTUS, MANNEN FRÅN NASARET

kom och förändrade världen

med fredliga medel: med

Guds kärlek.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-13 08:55



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Ja, Han tog till repet/piskan en gång.. S-E
2012-04-13

  Johan Bergstjärna VIP
Men Jesus kunde även visa HELIG VREDE!!!
2012-04-13

    Sven-Erik Sköld
Yassir A.A. på en midsommarfest i Sikfors i Norrbotten var det några grabbar som tyckte om att slå ner tältpluggarna på andras tält, till tältens bristningsgräns.

I ett av de möjliga tälten - i deras väg - bodde ett några bröder från min hemtrakt, kända får sina oerhörda kroppskrafter. Bröderna gick bara ut och visade sig utanför sitt tält, och slapp påhälsning. "Huliganerna" gick runt deras tält för att sedan fortsätta sin verksamhet något längre bort. Vad drar Du och andra för slutsatser av det? Mvh S-E
2012-04-13

    Yassir.A.A
Så ser verkligheten ut på
jorden, och kommer att se så ut, intill
dess att Satan är bunden i 1000 år...

- tack o godnatt Sven-Erik, nu ska jag nog ta en nästan lika lång paus från dina texter...du är lika jordnära o verklighetsanknuten som nordKoreas raketprogram, lycka till på färden....
2012-04-13

    Sven-Erik Sköld
Yassir A A, Han gav oss JESUS i en värld fylld av ondska: då hela världen "är i den Ondes våld". Frizonen är Jesu blod, som inte omfattas av alla: då alla inte vill ha den, och leva innanför den.

Därför var det vapenmakt som räddade judarna t.ex. Så ser verkligheten ut på jorden, och kommer att se så ut, intill dess att Satan är bunden i 1000 år. Och där är vi inte nu.
2012-04-13

    Yassir.A.A
UTAN VAPEN HADE INTE ISRAEL FUNNITS
IDAG!? din kommentar som jag läser 'kopplad' till din text om en värld förändrad med fredliga medel gör mig förvirrad...ska vi inte tro att det räcker med det faktum att gud älskade världen så att han gav åt oss sin ende son som räddning åt oss som tror!!?? utan vi ska dessutom driva vapenfabriker o skjuta skallen av varandra i samma kärleksfulla guds namn!? hur länge då är det tänkt!? när börjar det radikalt konkreta kärleksbudskapet att gälla? när våra meningsmotståndare upphört att andas??
2012-04-13

    ej medlem längre
Israel är ju en jävla terroriststat.
2012-04-13

    Sven-Erik Sköld
INNAN DET 1000-ÅRIGA FRIDSRIKET HAR INTRÄTT - DÅ SATAN/ORMEN ÄR BUNDEN I 1000 ÅR - MÅSTE ETT LAND FREDA SINA GRÄNSER OCKSÅ MOT SATANS FYSISKA ATTACKER, TYP HITLER.

UTAN VAPEN HADE INTE ISRAEL FUNNITS IDAG.
2012-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Vilket bevisar att krig inte alls är nödvändigt.
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld