Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår plats

är det ingen som ser

som vår plats.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 114 gånger
Publicerad 2012-04-13 08:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
inte så konstigt med tanke på att din plats är i helvetet.
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld