Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De starka fick vara ifred för våldsverkare

genom att bara visa upp sig:


på en midsommarfest i Sikfors i Norrbotten

var det ett gäng grabbar som tyckte om att slå ner

tältpluggarna på andras tält, till tältens bristningsgräns.


i ett av de möjliga tälten - i deras väg - bodde ett några bröder

från min hemtrakt, kända får sina oerhörda kroppskrafter.


Bröderna gick bara ut och visade sig utanför sitt tält,

och slapp påhälsning. "Huliganerna" gick runt

deras tält för att sedan fortsätta sin

verksamhet något längre bort.


Vad drar Du och andra för

slutsatser av det?




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 141 gånger
Publicerad 2012-04-13 18:47



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Självklart inte. Men vad gäller dörrar, så finns det en och annan som stänger dem för u.t. på grund av min uppfattning i självförsvarsfrågan.. Mvh S-E
2012-04-13

  Göran Gustafsson VIP
Som jag ser det S-E så är du ute och slår in redan öppna dörrar. Naturligtvis behöver vi ett samhälle som försvarar den svages rätt. Har du någon bättre lösning på det problemet än ett demokratiskt öppet rättssamhälle med åsikts- och yttrandefrihet och med en fri kritiskt granskande press?
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld