Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt lilla hjärta..

När jag ser
dig bli tilltufsad
av kränkande ord,
vaknar mitt
sargade barn
som försvarar
kräver respekt
för det jag inte
kunde göra då,
men
nu
så att du inte
blir smittad av
samma
äckliga
uppfostran!




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-13 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra