Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äldre kvinnor är vackrast!





Visheten, innerligheten, mognaden, livserfarenheten, kunskapen, klokheten

är

SEXIG och VACKER!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 4896 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-13 23:02



Bookmark and Share


    lory
amen...så fint sagt
2012-04-15

  helenita VIP
Så kärleksfullt!
2012-04-14

  Nanna X
tack : )
2012-04-14

  Bo Himmelsbåge
...fin bild och kloka ord och helt rätt...!
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP