Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS RÄTTFÄRDIGHET

den rättfärdighet som

Gud godkänner;

kommer av

tro på

Den Han har sänt:


JESUS KRISTUS, Guds Son!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 108 gånger
Publicerad 2012-04-14 09:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nonsens.
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld