Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 45:23 "Jag har svurit vid mig själv, från min mun har utgått ett sanningsord, ett ord som inte skall rubbas: För mig skall alla knän böjas och mig skall alla tungor erkänna"


SANNINGEN SEGRAR TILL SIST!

när vi alla - Människor - i evighetens värld

får knäböja inför den; Sanningen

Själv, JESUS Kristus, Kungars

kung, och Herrars herre!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 190 gånger
Publicerad 2012-04-14 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld