Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen börjar orden komma efter en kämpig tid med bältros men den fortsatt består...men på bättringsvägen trots allt


Vår- känslornas tid

Känslor -
i grönt
att få följa naturens
uppvaknande i sin egna gång
så härligt skönt

Känslor -
i vårregns grått
man vill bara tända ett
ljus och med en varm kopp
te få mysa
för att hoppas igen att snart
vårsolen åter igen lysa
vårväderhimmel går inte alltid i klart blått

Känslor -
i arla morgonstund
att få höra så klara toner från
granens topp
när solen är på väg att gå opp
vem sjunger så stilla kärleksfullt?
jo men där anar jag koltrastens silhuett
en underbar bild jag får mot vårgryningshimmelns
ljusblå grund

vår -
känslornas tid

120414




Fri vers av sajo
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-14 12:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härliga toner. Vackert!

"Känslor -
i arla morgonstund
att få höra så klara toner från
granens topp
när solen är på väg att gå opp
vem sjunger så stilla kärleksfullt?
jo men där anar jag koltrastens silhuett
en underbar bild jag får mot vårgryningshimmelns
ljusblå grund"
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

sajo