Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som springer i Klippan Kristus

tänk på, att det är den fart

Du håller, som avgör hur

mycket Du skadar Dig!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 101 gånger
Publicerad 2012-04-15 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld