Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN TEOLOGI

det innerligaste famntaget

som når hela vägen in

det broderligaste handslaget

är frälsningen som blev min

den vila som verkar nyfött hopp

den sanning som sätter fri

den omfattar ande, själ och kropp

och är min teologi

 

 

LARZ GUSTAFSSON    14/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-14 14:40



Bookmark and Share


  mare VIP
Härligt ;)
2012-04-21

  anits VIP
Starkt om din tro som bär dig
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP